30/12- allra Bästavän

Så halv, så svart, så vitt.
Men åhh så fri
Så hal, så ful, så grann
Men åhh så sann...

















29/12- andrea<3

Sitter här med mina pussgurkor och tar det lugnt. Vet inte vad vi ska hitta på men hoppas på något kul.
Tror jag har skrivit de här inlägget i tusen år nu.. Men men, nu ska jag snart gå hem tror jag. Har lite små tråkigt med dom här pajsarna!
Idag blev de mys dag med Andrea på stan. Fick med mig en tröja hem. Vi fika och hade de jätte mysigt. Sen när jag kom hem kom Jesper förbi en pytte stund. Sen gick jag ner hit till Olivia;)

 


25/12-Julklapparna;)

Än sålänge har jag fått...
Och det absolut bästa!!!!!

Merry Christmas<3


23/12-Dagen innan julafton

Har pratat dö länge med den bästa i telefon:)<3
Nu hjälper jag mamma med julklapparna o lyssnar på Peter Jöbacks julskiva.
Idag har jag varit ute med hundarna i skogen med mamma. Gick jätte långt och det var härligt att få röra på sig lite. Vid tre åkte vi till stan och shoppa massa julklappar. Känner mig pigg och fresh & taggad till max till Nyår!

Imorn blir det Smedby. Vi ska först till farmor och lämna av alla sov grejer sen vidare hem till faster Anna, farbror Håkan och kusin vitamin Nova. Se Kalle Anka, käka mat och mysa. Senare på kvällen hem till Farmor och farfar och sova där.

Ska försöka ta bilder på det jag får och uppdatera bloggen redan imorn kväll. Men kan inte lova något.
Ha en kanon jul allihoppa. Puss på er alla!<3

-

Längtar så himla mycket till imorn. En heldag på stan med mammi. Kan de bli bättre?:)

22/12-

Idag vakna jag kl halv elva tog tabletterna och somna om till halv två. Säger sån Jonte Ståhling. Jaaag mår braaa!
Gick ner och laga lite mat, köttfärssås och makaroner. Mumsigt. Känner mig verkligen frisk idag.  ingen smärta i halsen eller i kroppen. ingen feber. Nada.
Har suttit framför datorn o tv:n hela dagen. booooriiiiiing.
Nu väntar jag på att dom små och mamma ska komma hem med pizza:)
sen ska jag förmodligen fixa min design här på bloggen, till lite mer juligt tema.

21/12-En rolig dag.

Idag gick jag upp vid halv sju fixa mig sen vidare till Julavslutningen. Det var nog det roligaste jag har gjort Fick träffa några ifrån min fina klass. Och jag fick träffa Olivia, Anna och Sara<3
Avslutningen var svin kul. Många som uppträdde, men ingen hade varit bättre än mig och Olivia. ;) Men vi kommer tillbaka till nästa avslutning.(y)
Efter avslutningen köpte jag och Olivia korv med bröd på Pressbyrån och sen åkte vi hem. Log framför tv och såg film hela dagen.
På kvällen installera jag The Sims 3 och satt och gjorde massa fina hus:)
Saknar dig...

20/12- får psykbryt på skiten.

Jag lovade nog lite för mycket i förrgår:( Jag hade ingen ork att slänga upp ett inlägg igår. så det blir idag istället.
Ni som läser min blogg vet nog att dansa är det bästa jag vet. Och när jag dansar mår jag som bäst!
Vilket betyder att när jag inte får dansa blir jag så frustrerad och förbannad att jag inte vet vart jag ska ta vägen.
Jag blir så sjukt besviken och ledsen på mig själv och vill bara slå någon. Jag får psykbryt på skiten-
Imorn är det Julavslutning för alla John Bauer elever i renströmmen. Där skulle jag ha dansat tillsammans med min dans grupp ifrån skolan men också med min underbara bästa vän Olivia. Jag och Olivia skulle dansat två skit snygga danser & dansgruppen två också väldigt roliga danser.
Danserna är så roliga och när man verkligen kan dem och vill dansa tar det emot att säga, "Nej jag kan tyvärr inte. Jag har äckel infektion i lungsäcken & körtelfeber." :(
I förrgår var jag så arg för jag vill verkligen. Det är bara fyra danser, Jag vet. Men jag vill verkligen dansa dom.
Jag hoppas för guds skull att min mor låter mig titta iallafall. För får jag inte det kommer jag slå sönder halva huset. Och jag skojar inte...
Matilla & Didde ska också dansa och dansgruppen ska ju med det. Vill verkligen se dom. Självklart vill jag hämta ut mina betyg också.
Tack och hej. På återseende. Farväl. Hej då. Bye bye. Ciao. You name it;)


.

Saknar dig<3

Sjukhuset fortsättning...

fredagen: Hade ondare i halsen och mamma och jag åker tillbaka till sjukhuset. Dagen spenderades där med ännu mer provtagningar och sånt. Smärtan var inte lika illa som förut men den här satt i hela tiden men i västra sidan av lungorna/magen. Gjorde ultraljud för att se om det var något med njurarna och mjälten men allt såg bra ut. Vid sex sju åkte jag och mamma hem. Fick antibiotika och vi köpte med oss halstabletter.
Så nu går jag på Ipren 3 ggr/dag.Antibiotika 3 ggr/dag. Hal tabletter av olika sorter och mycket saft och läsk. Får nämligen inte dricka vatten.

Idag lördag: har jag inte gjort ett skit varit hemma sett två filmer och bara segat. duschat och ätit lite mat. Känner mig mycket bättre i halsen och känner att jag kan svälja iallafall. De jag äter nu om dagarna är soppa och ner mosad mat, t.ex. potatis och köttgryta som jag mosat sönder helt. Sen har jag druckit massvis med Cola och Julmust.
Jag är hungrig hela tiden men äter lite åt gången. Dock får jag inte äta tillsammans med antibiotikan  så har jag ätit måste jag vänta i två timmar och ska jag äta måste jag ta tabletterna en timma innan:(
är väldigt trött så ska se om jag kan få i mig lite kycklingsoppa och sen hoppa i säng och se nån bra film. Ge film tips det kan behövas. Imorn ska jag ta ut mina aggressioner genom att skriva ett blogg inlägg. Missa inte det!

Sjukhuset

Dagen innan fanskapet:
Det är onsdag. allt är super bra, på kvällen känner jag en lite lite smärta i halsen.
Torsdagen vaknar jag och känner mig helt matt i kroppen men tänker fan jag har ju dans. Måste träna till julavslutningen. Ställer mig vid bussen men känner en illamående känsla så jag bestämmer mig för att gå hem. Hemma lägger jag mig i sängen och somnar tror jag. Jag vet att smärtan i halsen är värre och jag har hög feber. Tar ipren och vilar ytterligare en gång. En timma senare vaknar jag av att Olivia ringer på hem telefon. Jag sätter mig upp sakta för jag har förmågan att svimma lätt när jag har feber. Kollar in i mina föräldrars rum men kom på att jag har telefonen där nere. tar det lugnt ner för trappan och känner att något får mig att inte  kunna andas. Efter två steg till i trappan får jag hugg under vänstra brösten, asså vid hjärtat. Jag svara och hör att det är olivia. Jag har sjukt ont och måste lägga mig ner i soffan. Hon höjer röst och säger ring dina föräldrar nu. Vi lägger på och jag ringer min mamma.Hon svara inte. Jag ringer Nicke och då har jag så ont att jag gråter. Huggen kom i intervaller och gör det svårt att behålla andningen. Han kommer hem och ringer sjukvårds upplysningen. De kopplar honom vidare till larm centralen och en kvart senare kommer ambulansen. De tog EKG test. och kolla hjärtat. allt såg bra ut, jag fick en sån här syre grej i näsan, vet inte vad de heter men tror ni förstår vad jag menar. i ambulansen fick jag också en morfin spruta men den hjälpte inte ett dugg den gjorde mig bara utmattad.
Sen kom jag in på barnavdelningen där jag fick återigen en morfin spruta. Denna gång hjälpte de inte mot smärta men de gjorde så att huggen kom längre ifrån varann om ni förstår?
Sen åkte vi upp till röntgen och kolla lungorna och revbenen.
Sen efter en stund somna jag men vakna då o då utav att de högg i bröstet. Men de blev bättre och bättre. och tillslut sov jag utan ett enda hugg. De beslutade att jag skulle få åka hem på permission och jag sov till och från hela den natten.
fortsättning följer...


13/12-lucia

helgen var mer än bra:) Eldkvarn. Klassfest. Träffa Anna och Sara. filmmys. mycket pratade. Söndags mys. Gillart!
Saknar min Olivia.

idag blir de att träffa Jesper en stund sen vidare. Måste hem och plugga senare inför min och Saras egna idrottslektion som vi ska hålla inför vår klass. 
Har inte haft så ansträngande skoldag. specialidrott & ledarskaps mys.
Vad som händer mer i veckan är skolaskolaskola & träningträningträning. Det är ju så när man har beslutat sig för att vara med och dansa på skolavslutningen .. Förstår inte vad jag har gett mig in på, men de löser sig säkert:)
helgen hoppas jag på att träffa tjejerna och sen se bio<3 Anars bara mysa:)
En suddig & blond bild på mig ifrån förra året:)

Eldkvarn<3

Maten, Bilder ifrån iPhone.


10 dec-Bästa fredag!

Taggar till Eldkvarn i skolan. Hela min grupp är borta. Vissa gör Matte B NP. Håller tummarna för er!<3
Markus och Andreas är hemma och är sjuka. krya på er! Jag gör ingenting i skolan.. Sitter och väntar på att jag ska få sluta. Slutar hav tolv idag. Jag ska äta i skolan tänkte jag. De är porterstek med potatis och god sås. Kan de bli bättre? Efter de ska jag hem och vila För att sen åka iväg till stan och käka på Black Leon & se Eldkvarn i Skandia teatern. Kvällen slutar med klassfest hos bästa Rasmus.
Imorn Lördag blir de upp tidigt för att åka in till stan och hjälpa Olivia på hennes fotografering. Kanske en lunch och sen på kvällen blir det mys med bästa grapparna.

-Jag önska att jag var 18 år på lördag. Jag vill verkligen ut då. Ha kul med massa nytt folk. Jag kommer deppa ner mig när nästa sommar kommer. Alla mina vänner kommer vara ute och lilla jag kommer få vara hemma...Men så är de när man fyller 18 år den 23 augusti!!!:(

Bjuder på en ful bild.




9/12-längtar till helgen.

Igår blev det Vita Hästen match. Dansa i trapporna, kanske inte var jätte smart när jag har ont i ryggen. De blev jag varse om i natt. Har inte sovit en blund pga min rygg:(
Hoppa träningen och istället så gick jag till skolan. Gick ner och åt. Gick ner mot rese och gjorde några ärenden efter det åkte jag hem med 14:00 bussen. Väl hemma har jag bara tagit de lugnt och tagit igen mig och min rygg. Imorn blir de skola. Hoppas jag får sova bättre inatt annars vet jag inte vad jag gör.
På kvällen blir de också ELDKVARN! Tillsammans med Nicke, min låtsas pappa & två arbetskamrater till han med deras respektive. Mamma och mina små syskon åker iväg till Stockholm och ser på idol finalen? Vem kommer vinna?
JAY!
Spotify: Eldkvarn
Youtube:


7/12-Julklappar med Carl

Jag lägger blommor på din grav 
försöker minnas ord du sa 
Men allting har försvunnit 
minnena har brunnit 
Det är ingen stor sak, ingenting att göra åt 
Vi är fångade i tiden som går

Idag blev de stan med carl. Vi köpte massa grejer och hade trevligt. Måste göras om! Sen gick jag ner till olivia och dansa och chillade åt även tacos där :D
De var allt ifrån mig. Puss och godnatt!

6/12-Måndag<3

SKÖN TJEJ, TROR ATT DE ÄR NOVEMBER FORTARANDE:p hahaha. men nu ändra jag.
Hej där.

Har färgat & satt i mitt löshår som kom idag.
älskar känslan av att ha långt hår igen. Färgen på mitt hår är nu mörk brunt/ svart med skiftning med guldmörkbruna nyanser. 
Dock är jag lite besviken på hur de har ändrat stolekarna på hårfästena. De är mycket större så mitt hår som är de man fäster hårslingan på får knappt plats i ringen om man ska få in hårslingan. :(
Så en har redan släppt:( Men Men är glad ändå:)<3

Idag gick jag i skolan till 15:20 typ. Fick sluta tidigare, Bästa Kenta asså;) Har haft Specialidrott Dans & Ledarskap.
Efter skolan hon H och skjutsa hem mig till mig. Bästa Du. Var barnvakt åt Felicia, min minsta lilla syster. Sen kom helena och fixa mitt hår. Tack gumman!:D<3
Så här blev håret:  på bilden syns mitt hår igenom pga att mitt hår har torkat och löshåret är fortfarande blött men men..


Nu har de paketerat ner mitt löshår i en gullig liten box. Och den är på väg hit.


I'm so Happy. 
Beställde precis löshår, 100% äkta hår, ifrån Rapunzel of Sweden-löshår & hårförlängingar. En minut efter ploppa de upp ett meddelande på min mail om att de precis paketerar mitt hår och att de imorgon ska skickas till posten. Jag älskar verkligen den snabba leveransen och priset. Här kan man gott och väl säga bra valuta för pengarna.  Jag använder mig och kommer fortsätta använda mig av Löshår Startpaket 50cm-Microringar Hair Extansions med färg #2 (Mellanbrun).
Jag tror inte det var någon som frågade mig "Har du löshår?" Utan de ser verkligen ut som ditt egna hår. 

Startpaket innebär att du får ca.100 Microringar i passande färg till håret, 100st hårslingor I ÄKTA REMY LÖSHÅR, insättning/avtagnings tång för stick hair extensions och sist men inte minst en Stick hair extensions krok. Allt detta för ett mycket bra pris. Kolla in länken ovan för priser och andra varianter på löshår. Håret sitter i ca tre månader och uppåt beroende på hur Du sköter de.

Något som också är bra och tryggt med Rapunzel of Sweden är att känner du att färgen på ditt löshår är fel, tex för ljust, så skickar du tillbaka det och tar en annan färg. Det har aldrig hänt mig då de finns så många olika nyanser och färger på håren att välja mellan.
Du kan även bestämma själv vilket sätt du vill betala håret på. 
Men de jag uppskattar mest på Rapunzel är nog att de är så mån om varje individ. De ser till att jag vet hur jag sätter i håret Genom Rapunzel TV, hur jag sköter de bäst mm. 

Kort och uppriktigt, Rapunzel of Sweden-löshår & hårförlängingar står mig varmt om hjärtat. Jag menar vem vill inte ha de där långa fina håret till fest, dansuppvisningar mm.

Glöm inte att lägga till en julklapp ifrån Rapunzel of Sweden utan extra kostnas, alltså GRATIS när ni beställer något!

Före & Efter bild kommer så fort min lilla Julklapp kommer :D

- Här kommer en bild då jag hade mitt förra löshår.



RSS 2.0