29/11-BREDBAND; ur funktion:(

Fan asså. Är på sjukt dåligt humör ...... Vårat bredband funkar inte så sitter med de mobila just nu. Men de ska snart pappa ha. Skit Fan. Vill bara att allt ska vara som vanligt. Att man liksom kan sluta tänka på allt och ingenting. Kan itne somna om nätterna för jag tänker så mycket. Har iallfall slutat vakna av mardrömmarna nu. Drömmer dom fortfarande men vaknar inte förens klockar ringer, men jag undrar egentligen vilket som är bäst.. De är ju sjukt läskigt:(
Iallafall, idag har jag haft dans träning och sen ledarskap. Drog direkt hem efter skolan. Somna sten hårt på bussen. och skrev sms i sömnen XD. När jag kom hem satte jag mig vid datorn och lyssna på musik. Pappa kom hem och hade hyrt Streetdance. En underbar film. Så jag mamma pappa och lillasyster felicia såg den.Efter de dansa jag och Felicia lite medans vi väntade på maten, Köttfärssås & spagetti.

Måndag: Mys hemma
Tisdag: Jesper & stan
Onsdag: Olivia Stan Träna & kanske sova i stan beroende på vad mamma säger.
Torsdag: ?
Fredag: ?
Lördag: Stan?*
Söndag:Dansa på Hästen Hockey. Go vita hästen, GO!;)
Vill bara tala om att min Helg var kanoners!
Måste göras om brudar!<3


26/11- Tomtegröt

Hejdär!
Sitter här i skolan, är sjukt trött och allmänt ful. Pallar ingenting idag känner jag. Längtar till lunchen. GRÖÖÖÖÖÖÖT:) mums. Skulle vara så himla gott med Sibylla egentligen. Ante och Johan Bodin ska käka där, är fett sugen på att hänka på men nae. De blir gröt.
Efter plugget blir de att gå ner till Olivia och mysa. Jag ska käka pizza och sen drar jag anna sara och olivia till Oasen. Ska ha spelkväll och mysa med varm choklad.
Imorn blir de bästa brudarna. chillmys med mycket skratt. Längtar.
Sitter i klassrummet utan lärare och försöker koncentrera mig. Vilket inte går så bra. Sitter på Filips msn och leker med eric.
puss påt!

22/11- Mys-måndag<3

Idag blev de en mys dag. Lite tårar hit och dit, Utav film och utav ett inlägg utav en fin människa, Carl. Gå in och läs hans inlägg .CarlCarlCarl. Kärlek till honom!<3
Den här veckan är de soft schema.

Tisdag: två, Hav tre. träffa alex.
Onsdag: halv elva. Träffa Andrea. Träna.
Torsdag: elva. Träffa Olle.
Fredag: Mysa.
Lördagbästa B-rudana.



21/11-har en fet vagel i ögat. ont som fan gör den

Hejsan. Jag har en vagel i ögat. Den gör ont. Fick den igår efter att vi bada tunna, Hur gick den till?:P

Jag har varit för lat för att skriva och så har jag fixat designen på min underbara vän Carls blogg. Carl. Hans blogg är jätte bra och ny gjorde;) Han skriver mycket roliga inlägg men också intressanta. ta en titt!:)
Igår blev de mys på hög nivå. 
Morgonen börja med att klockan ringer tio. Upp och fixa sig för att dra sig in mot staden. Skulle dansa på Öppet Hus.Trodde dock de bara skulle bli att dansa tre danserna som vi lärt oss om och om igen. Men nej nej, Hade värsta fys passet för tusan:p Men de var skönt och roligt det med.
Vid halv två drog jag hem till Kusin Vitamin. fixa mig lite sprang ner till Donken slängde i oss mat och sen drog jag till bussen. Väl på resecentrum vänta jag i 1 timma. Bussen var 30min försenad... Kände bara ska jag åka bussen hem istället. Åkte hem till Becca och prata och käka god mat. Åkte även till Krokek för att hämta beccas härliga morföräldrar. Toppen människor de där. Sen åkte vi hem till Empa för att bada tunna. Eller som min låtsas pappa säger. VABBA? hah fråga mig inte varför.
Efter de blev de film. Rätt rolig faktiskt. Den hette typ hot tub time machine. Sen åkte vi hem till Olle. Vi tog de lugnt och prata lite, sen hem med sista bussen. Har verkligen insett att jag har spyfobi. Asså verkligen!
Eftersom jag satt på sista bussen och den brukar kallas fylle bussen så kan man få se lite spyor hit o dit....
Satte mig bredvid en tjej som såg nykter ut. Och hon kanske var de, Men hennes två kompisar som satt bredvid titta på henne hela tiden och fråga mår du bra. Så jag bytte plats till längst fram vid chauffören. bättre att vara på den säkra sidan liksom. (y)
Idag ska jag träffa Olivia en stund. Och åka in till stan och träna danser inför hästen hockey matcher. Kan bli ett litet inlägg ikväll. sånt som märks.
Nu över till er; Tycker ni jag ska ändra min design eller ska jag ha kvar den jag har? KOMMENTERA!
pusshej.

17-Ung & Bortskämd

Har varit oh tränat, och innan de skolan o sen karla!
Blev att se på Ung & Bortskämd. Jag älskar Daniel. Han är klockren!
Jag är helt seg i kroppen, och blir kallsvettig så fort jag gör något:/Och har svårt att andas... nån som har en förklaring?
Nae nu ska jag krypa ner i min stora mysiga säng!

Love ya!<3

16/11-Sjuk?

Håller på att bli sjuk. JAG VILL INTE!
Helgen är iallafall halvt planerad. Fredag, Mys med familjen träffa brudarna?
Lördag, Öppet hus, jag ska dansa loss. Efter de hem till min saknade Rebecca och sedan vidare för att butta: Bada tunna*
Idag har jag hunnit med skolan: Svenka, kollat film. Idrott. Gått i skogen med hundarna tillsammans med mamma. övningskört ätit duschat. Bäst är jag.
Nu ska jag sova. Har spv morgon imorn! puss på de.
Ha de bra<3

14 nov-FarsDag-Design/Header?

Hej alla, Förlåt för en dålig uppg. Inte mening. Men har verkligen inget att skriva om just nu..Helgen har varit kanon!
Var på fest i skandia teatern igår. grym kväll tack  Malin och Rebecca. Bilder ifrån förfesten kommer.

Funderar på att börja göra olika designer till folk. För jag älskar att göra de.
Så är de nån som vill ha hjälp med att fixa header/hela designen så skriv en kommentar.

7/11-Helgen

oj oj oj, Idag är de söndag och hela lovet har gått:/
Fredags blev de middag med familjen Gustavsson Jacobsson. Mysigt! Sen vidare till Oasen med Becca & Anna. Sen kom olivia och vi börja spela pratmakarna. Sjuk mysigt kväll.
Lördag: Gick upp vid 10. Drog en lååång promenad med vår hund Peggy. Efter de var jag bara hemma. Vid fem-sex kom Sebbe och Helen. Vi satt och prata massa sen drog dom o käka och vi laga mat och kolla på tv. Var alltså barnvakt. vid nio tio kom mamma och helen hem.
Nu: Anna kom för ett tag sen. Later blir de Olivia!:D <3

4/11-PIZZA

Ska strax möta upp olivia och felicia. viska käka lite mat tänkte vi. mums.
Igår var jag med sanna hela dagen. mysigt. Vi prata och såg Last song. älskar filmen! Tjuter hela jävla tiden men den är bra!
Har hittat ytterligare en låt som är sjuk. Jag älskar musik och blir galet lycklig av den här låten.
Spotify: Travie McCoy – We'll Be Alright - Explicit Album 
Youtube:http://www.youtube.com/watch?v=B5syyPFpzZs

Hela lovet har nästan gått.. Känns hemskt. Vad fan har jag gjort hela lovet?
i helgen ska jag vara barnvakt. tänkte kolla om barnfilmkillen vill göra mig sällskap på lördag. Som sagt har ju sagt tusen ggr att vi ska se filmen Upp. Hoppas de blir av.
Fredag hoppas jag på att träffa girlsen.har bestämt att träffa olivia iallafall. Lördag barnvakt.  söndag ja ni?
Nu blir de pizza eller något liknande.

2/11-Om bion/fotmassör

Bion var bra igår. Jag älskar Action asså. Däremot var den inte värd att se på bio..:(
Idag har jag varit hos en ... Jag kommer inte ihåg vad de hette så låt oss kalla de fotmassage.
Hon tog reda på vart jag hade ont och vilka problem jag har genom att trycka på massa punkter under och på fötterna. De gjorde sjukt äckligt ont. Men believe me, de hjälpte. Jag har ont i vänstra axeln, mellan tuttarna, under öronsnibbarna höfterna och hälsenorna. Allt beror på stress och att jag inte äter som jag ska. Jag vet de låter helt sinnes sjukt. Men jag tror jag börja förstå mer och mer. De jag ska göra för att bli bättre är att ha nån slags matta som sänder ut nånting, Typ vågor som rättar till kroppen. Typ som akupunktur utan att de är nån som trycker. En sån matta ska jag ha o sova med i min säng. De bästa med de är att jag inte känner något när jag väl ligger där men blir mer rörlig och mer lugn. Tro vad ni vill. Jag är villig att prova iallafall. 

Efter de så drog jag och mina två små syskon Felicia och Nicoline till coffee house för att vänta på mamma som också gjorde en likadan behandling men efter mig. 
Sen kolla vi på skitfina saker till Felicia. Svarta uggs med diamanter på. ett par mörka jeans och en svart tröja till. Dock hann vi aldrig prova. Var tvungna o möta mamma. Mammi köpte två väskor och Nicoline ett par skor. Sen bar de av till Åby hem till mormor&morfar. Vi åt korv med bröd och fika. Min moster och mina små kusiner var där. Meja och Linn. Sjukt söta är dom asså. Linn och jag spela in massa filmer som jag kanske lägger in vartefter. Mormor som alltid är snäll skjutsa ner mig till Olivia som var själv hemma. Chilla och snacka lite.
Nu ligger jag här efter en härlig duscha och njuter i min säng med tända ljus. Ska faktisk ta och läsa en bok för att komma ner i varv. Ska somna tidigt och hoppas på att jag inte drömmer en ny mardröm i natt.
Just de. hon fråga om jag hade mardrömmar. Hon kände de i foten. Jag svar ja, Jag brukar vakna vid två/tre varje natt. De berodde på att min lever inte mår så bra.. Inte pga av sprit eller så. Tro mig de trodde jag med hon mena först. utan av all slaggprodukter som inte kommer ut ur kroppen som de ska och pga av all stress. De sitter som lock vid Öronen, mellangärdet, höften och fötterna så inte allt kan flöda i en cirkel i kroppen.

Har du ont i öronen
Har även ett tips att ge. har ni ont i öronen eller behöver få ut skit ifrån öronen köp öronljus eller vad de heter. Du tänder ett speciellt ljus som är infört i öronen. De knastrar lite tyst och du hör ett dovt sus de är de enda. Men allt som ska ut kommer ut. Jätte bra! istället för sug-maskinerna på vårdcentralen.. säger bara en sak MARDRÖM!

1/11-BIO

har tagit de lugnt hela dagen. Är fortfarande helt omtumlad över mardrömmen inatt igen. Dock inte samma som igår men den här är tusen ggr värre. Jag drömmer att min allra bästavän försvinner och dör. När jag vakna grät jag och försökte intala mig att de var en dröm. Tände lampan och försökte somna om. Men så fort jag somna börjar jag drömma samma drlm. Så jag börja gå lite i rummet och försökte somna om igen. Då gick de llättare. Sov till halv tio, gick upp!
Två timmar senare kommer Bästa Anna och Sara! Vi tog de lugnt och beslutade oss för att dra en bio kväll. Mycket riktigt, Drar om en halv timme =) länge sen.
Så de blir bio med dom allra bästa ikväll. The other guys heter den!
Berättar mer när jag kommer hem!
Puss

RSS 2.0